KWALITARIA BROEKPOLDER

Recentebeoordeling


4 sterren uit 77 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kwalitaria Broekpolder. Meer weten? Ontdek meer

15 jan 2023 om 19:23 Eten en bezorging was prima, echter vind ik het wel schandalig dat als ik een berenhap van 3.40 bestel ik daar voor 1.50 nog satesaus bij moet bestellen.
8 jan 2023 om 21:07 Kroketen warem slap, en de smaak was minder
31 dec 2022 om 21:15 Snelle bezorging, fijne bezorger. Wenste ons met een glimlach fijne jaarwisseling. Patat was heerlijk! Warm, goudgeel & doorgebakken, waar we van houden! Heel eerlijk, we hebben geen fooi gegeven, ivm letten op de 'kleintjes'. Hij verdiende het wel!!
14 dec 2022 om 19:28 Ik woon nog geen 5 minuten van de Kwalitaria vandaan en alsnog kreeg ik lauw eten. Verder waren de frietjes niet goed doorgebakken. Voor mij geen Kwalitaria meer!
30 okt 2022 om 20:10 Lekker eten en echt super snel bezorgd. Toppers!
17 okt 2022 om 19:53 Eten was prima. Echter 2,50 bezorgkosten en 0,25 omdat ik met iDeal moet betalen vind ik ronduit belachelijk. Ze hoeven nog geen 5 minuten te fietsen. Jammer want nu krijgt de bezorger geen fooi, die gaat in de zak van de eigenaar.
24 sep 2022 om 22:17 Eten was koud stoofvlees slechts 1 klein stukje.
13 sep 2022 om 21:45 Patat was heerlijk!! Burger ook . Alleen jammer dat ze 2 euro bezorgkosten vragen. Geef liever fooi voor de bezorgers
28 aug 2022 om 22:44 Patat stoof zat erg weinig vlees en saus op dat was jammer de rest was lekker